Borgund VGS > Nyheter

Besøk av finansminister Sigbjørn Johnsen

Finansminister Sigbjørn Johnsen held foredrag om økonomi.

Flott innsats i klippfisk NM

Seier i klippfisk NM og 3. plass.

Fagfolk for framtida fredast i fjellet.

Torsdag i oppstartsveka var alle dei nye elevane på Bygg og anleggsteknikk VG1 på fjelltur saman med lærarane sine i fint seinsommarver.

Helseservice på byvandring

Før årets elevar på helseservice møtte opp på Matfestivalen, tok lærarane dei med på eit par timars byvandring rundt i Ålesund.

Skolevaldebatt

Skole og menneskeverd sentralt i paneldebatten på Borgund vgs.

Skolestart 2013

Skolestart for elevene i den videregående skolene i Møre og Romsdal er mandag 19. august.

Sommerskole i matematikk 2013

Borgund vgs arrangerer sommerskole i faget matematikk. Dette er et Ny-GIV tiltak etter initiativ fra utdanningsavdelingen.

VM yrkesfag i Leipzig

Norge har en deltaker i VM for yrkesfag i Leipzig denne uken.

VG 2 RM utplassering i Danmark

VG 2 Matfag har gjennom flere år hatt et godt samarbeid med bedrifter i København som har tatt imot elever fra oss til opplæring i bedrift. Dette året har vi utvidet programmet slik at også kokkeelevene deltar.

Flott fest for klubben "Kontakt"

Onsdag 17. april inviterte Vg1 Helse- og omsorgsfag klubben «Kontakt» for funksjonshemma til fest på skolen.