Borgund VGS > Nyheter

Fylkesmessa 14. mars 2013

Flott innsats av ungdomsbedriftene på RM under deltagelse på Fylkesmessa!

Offisiell opning av bygg og bok lansering

Torsdag 7. februar inviterte skolen 70 gjester til å vere med på den offisielle opninga av bygget til Restaurant og matfag.

Stortingsrepresentantar på besøk

Klasse 2HSS1 var så heldig å få besøk av to stortingsrepresentantar frå Møre og Romsdal i samfunnsfagtimane fredag 8. februar.

Vant drømmedag

Fire ungdomsskoleelever fikk en drømmedag på Borgund vgs torsdag 24. januar.  Dagen inneholdt blant annet frisørbehandling, hudpleie og tre-retters middag.

Brudeshow på Color Line

VG2 Design og Tektil klassen deltok på Brudeshow på Colorline, 13.januar.

Deling av undervisningesopplegg

Nå er delingarenaen for fellesfag på yrkesfaglige studieprogram oppe å går! Mange flotte undervisningsopplegg det er bare å ta i bruk. Her ligger det også noen fra vår egen skole.

Aktivitetsdag med byggeaktivitet

Torsdag 20. desember var det aktivitetsdag på Borgund vgs. En av aktivitetene var at alle basisgrupper skulle bygge et bykvartal i målestokk 1:100. Vinneren ble 2HSS1 (Vg2 Helseservice).

Julebord for pensjonistgruppa

Pensjonistgruppa ved skolen hadde julebord måndag 17. desember for første gang i restauranten til avdeling for Restaurant og matfag.

Julemesse 2012

Lørdag 8. desember vart årets julemesse på Borgund vgs arrangert i skolens lokaler med stor suksess.

Kulturdag for elevane på Helseervicefag

Interessant og fin kulturdag for elevane på Helseservice.
På kulturdagen til elevane på Helseservice, onsdag 14. november, laga dei mat frå Myanmar, Irak, Sverige og Norge. Dessutan presenterte gruppene ein del fakta til dei ulike landa med å vise ein PowerPoint- presentasjon.