Borgund VGS > Nyheter

Vinnere i Yrkes-NM 2012

Vinnerne av førsteprisen i konkurransen for helsearbeiderfaget var to tidligere elever fra Borgund vgs, Amalie Henriksen og Stine Kipperberg.

2HHS2-elevane invitert på 130-årsjubileum!

Elevane på 2HSS2 – Helseservice- tok oppfordringa frå Sunnmørsposten i haust om å sende ei helsing til avisa sitt 130-årsjubileum no i november.

BRY SEG prisen 2012

Borgund vidaregåande skole fekk utdelt BRY SEG prisen 2012 søndag den 18.november i pausen på fotballkampen mellom ÅFK og Sandnes Ulf.

Elevane hyllar Sunnmørsposten

Elevane i 2HSS2 hyllar 130 åringen Sunnmørsposten!
Sunnmørsposten fyller 130 år, og dette vil avisa feire saman med lesarane sine.

Kundedager i salongen vår 2013

Det er no lagt ut hvilke dager og tider det er kundedager i hudpleiesalongen på Borgund vgs.

Hospitering av elever fra ungdomskolene

Alle dager i uke 45, og 2 dager i uke 46 vil Borgund få besøk av 10'ende klasse elever fra Ålesund kommune og omliggende kommuner.

Global Dignity Day på Borgund

Det ble også i år gjennomført Global Dignity Day på Borgund vg. skole for alle Vg1 elever.

Borgund i FYR

Borgund vgs er knutepunktskole for FYR-prosjektet i Møre og Romsdal. Onsdag 26. september møttes lærere fra hele fylket for å samarbeide om gode undervisningsopplegg.

2000 meter og orientering

I kroppsøving skal elevene ha gjennomført 2000 meter og orientering nå på høsten.

Landslaget i Mekatronikk på "treningsleir"

To ungdommer fra K-tech i Kongsberg er sammen med sine trenere på Borgund vgs denne uka for å øve til World Skill Competition (WSC) skal avholdes i Belgia i neste uke.