Borgund VGS > Nyheter

Skolestart 2013

Skolestart for elevene i den videregående skolene i Møre og Romsdal er mandag 19. august.

Sommerskole i matematikk 2013

Borgund vgs arrangerer sommerskole i faget matematikk. Dette er et Ny-GIV tiltak etter initiativ fra utdanningsavdelingen.

VM yrkesfag i Leipzig

Norge har en deltaker i VM for yrkesfag i Leipzig denne uken.

VG 2 RM utplassering i Danmark

VG 2 Matfag har gjennom flere år hatt et godt samarbeid med bedrifter i København som har tatt imot elever fra oss til opplæring i bedrift. Dette året har vi utvidet programmet slik at også kokkeelevene deltar.

Flott fest for klubben "Kontakt"

Onsdag 17. april inviterte Vg1 Helse- og omsorgsfag klubben «Kontakt» for funksjonshemma til fest på skolen.

Fylkesmessa 14. mars 2013

Flott innsats av ungdomsbedriftene på RM under deltagelse på Fylkesmessa!

Offisiell opning av bygg og bok lansering

Torsdag 7. februar inviterte skolen 70 gjester til å vere med på den offisielle opninga av bygget til Restaurant og matfag.

Stortingsrepresentantar på besøk

Klasse 2HSS1 var så heldig å få besøk av to stortingsrepresentantar frå Møre og Romsdal i samfunnsfagtimane fredag 8. februar.

Vant drømmedag

Fire ungdomsskoleelever fikk en drømmedag på Borgund vgs torsdag 24. januar.  Dagen inneholdt blant annet frisørbehandling, hudpleie og tre-retters middag.

Brudeshow på Color Line

VG2 Design og Tektil klassen deltok på Brudeshow på Colorline, 13.januar.