Borgund VGS > Nyheter

Hospitering for 10. klassingar

Velkommen til Borgund vidaregåande skole veke 46

Yrkes-EM 2018

Tidlegare elevar frå Borgund vgs deltok i helga i Yrkes-EM i Budapest.

Gjesteforeleser på Borgund

Amerikansk gjesteforeleser frå Fulbright Roving Scholar ordningen

Borgund er i gang med VIPprogrammet

Sist torsdag hadde helsesøster oppstartssamling for alle elevane på vg1. Gjennom VIPprogrammet skal elevane lære meir om psykisk helse. Dette er eit samarbeid mellom helsesøstrene på skulen, PPT og Ressursbasen i Ålesund kommune.

Velkommen til skoleåret 2018-2019

Skolestart for elevane i den vidaregåande skolen i Møre og Romsdal, er måndag 20. august. Sjå velkomstbrev under dokument, i høgre marg

Skolestart 2018

No kan elevar som har fått tilbod om skoleplass og takka ja, søkje om støtte frå Lånekassen.

Skoleskyss 2018-2019

Skuleskysskort skuleåret 2018–2019, informasjon til ungdomsskoleelevar og elevar som skal fortsette neste år

Avslutning på skoleåret 2017-2018

Fredag 22. juni var siste skoledag for skoleåret 2017 - 2018, og elevane var først samla i Borgundhallen til avslutning.

Borgund vgs i samarbeid med stiftelsen Geiranger fjord

I 10 år har Vg2 Design og Tekstil samarbeida med stiftelsen Geiranger fjord

Borgund vgs har fått en Norgesmester

Gratulerer til Kim Taeyeong på Vg2 Design og tekstil, som vant skole-NM i Design og søm!