Borgund VGS > Nyheter

Deling av undervisningesopplegg

Nå er delingarenaen for fellesfag på yrkesfaglige studieprogram oppe å går! Mange flotte undervisningsopplegg det er bare å ta i bruk. Her ligger det også noen fra vår egen skole.

Aktivitetsdag med byggeaktivitet

Torsdag 20. desember var det aktivitetsdag på Borgund vgs. En av aktivitetene var at alle basisgrupper skulle bygge et bykvartal i målestokk 1:100. Vinneren ble 2HSS1 (Vg2 Helseservice).

Julebord for pensjonistgruppa

Pensjonistgruppa ved skolen hadde julebord måndag 17. desember for første gang i restauranten til avdeling for Restaurant og matfag.

Julemesse 2012

Lørdag 8. desember vart årets julemesse på Borgund vgs arrangert i skolens lokaler med stor suksess.

Kulturdag for elevane på Helseervicefag

Interessant og fin kulturdag for elevane på Helseservice.
På kulturdagen til elevane på Helseservice, onsdag 14. november, laga dei mat frå Myanmar, Irak, Sverige og Norge. Dessutan presenterte gruppene ein del fakta til dei ulike landa med å vise ein PowerPoint- presentasjon.

Vinnere i Yrkes-NM 2012

Vinnerne av førsteprisen i konkurransen for helsearbeiderfaget var to tidligere elever fra Borgund vgs, Amalie Henriksen og Stine Kipperberg.

2HHS2-elevane invitert på 130-årsjubileum!

Elevane på 2HSS2 – Helseservice- tok oppfordringa frå Sunnmørsposten i haust om å sende ei helsing til avisa sitt 130-årsjubileum no i november.

BRY SEG prisen 2012

Borgund vidaregåande skole fekk utdelt BRY SEG prisen 2012 søndag den 18.november i pausen på fotballkampen mellom ÅFK og Sandnes Ulf.

Elevane hyllar Sunnmørsposten

Elevane i 2HSS2 hyllar 130 åringen Sunnmørsposten!
Sunnmørsposten fyller 130 år, og dette vil avisa feire saman med lesarane sine.

Kundedager i salongen vår 2013

Det er no lagt ut hvilke dager og tider det er kundedager i hudpleiesalongen på Borgund vgs.