Borgund VGS > Nyheter

Hospitering av elever fra ungdomskolene

Alle dager i uke 45, og 2 dager i uke 46 vil Borgund få besøk av 10'ende klasse elever fra Ålesund kommune og omliggende kommuner.

Global Dignity Day på Borgund

Det ble også i år gjennomført Global Dignity Day på Borgund vg. skole for alle Vg1 elever.

Borgund i FYR

Borgund vgs er knutepunktskole for FYR-prosjektet i Møre og Romsdal. Onsdag 26. september møttes lærere fra hele fylket for å samarbeide om gode undervisningsopplegg.

2000 meter og orientering

I kroppsøving skal elevene ha gjennomført 2000 meter og orientering nå på høsten.

Landslaget i Mekatronikk på "treningsleir"

To ungdommer fra K-tech i Kongsberg er sammen med sine trenere på Borgund vgs denne uka for å øve til World Skill Competition (WSC) skal avholdes i Belgia i neste uke.

Borgundtimes.no

Årets utgave av skoleavisa Borgundtimes.no lanseres 20. september. Det er elever i faget Medie- og informasjonskunnskap på påbygg som lager avisa, og her kan elever og lærere finne nyheter og annet stoff hver uke.

Informasjonsmøte for foreldre og føresatte

Velkommen til infomasjonsmøte for foreldre og føresatte til elever på Borgund vgs.

Hår og herlighet

"Hår og herlighet" var tittelen på første oppgave for vg2 Frisør.

Gründercamp vg2 restaurant- og matfag

Grundercampen ble innledet med kreativitetsøvelser mandag 27/8. Der ble det blant mye annet gjennomført eggeslipp – der bare en gruppe lyktes i å beholde egget helt – og tårnbyggerkonkurranse med spagetti og marshmellows – der mange tårn sto.

Restaurant og matfag på matfestivalen

Stå på vilje og imponerende innsats er karakteristisk for lærere og elever på vg2 RM som dro i gang utvida produksjonsdag andre skoledag – med helt nytt utstyr på nye kjøkken og verksted som ble prøvd for aller første gang.