Borgund VGS > Nyheter

Da er vi i gang!

Skolen og elevene har kommet godt i gang. For mange vart det en pangstart, andre starta skoleåret rolig med å bli kjent og omvisning i skolens flotte bygg.

Hugs å søkje om utstyrsstipend!

Kva er utstyrsstipend?
Utstyrsstipend er pengar til nødvendig individuelt utstyr som du treng i opplæringa, for eksempel til kalkulator, kokkeklede eller idrettsutstyr.

Hausteksamen 2012

Oppmelding til privatisteksamen i Møre og Romsdal er berre nettbasert (web). Det er 10 vidaregåande skolar i Møre og Romsdal som gjennomfører eksamen for privatistar. Privatistweb er open for oppmelding i perioden 15. august - 15. september 2012.

Skolestart 2012

Skolestart for elevane er mandag 20. august med oppmøte for VG1 kl. 10. VG2 og VG3 møter kl. 12. Alle møter i Borgundhallen. AO elever har fått eget brev.

PC-ordninga 2012

Er du elev på vidaregåande skole i Møre og Romsdal må du bruke datamaskin. Bruk av digitale verktøy er ein av dei fem grunnleggande ferdighetene som er viktig for all læring i alle fag.

Inntak - ønske om venteliste

Dette gjelder elever som ikke har søkt Borgund vgs opprinnelig men ønsker å stå på venteliste.

Avslutning av skoleåret på lokalitetane 2012

I tillegg til avslutning i klassene, hadde vi også i år felles formell avslutning av skoleåret på kvar av lokalitetane, Spjelkavik og Ørskog.

Drøymer om ein karriere som gourmetkokk

Magnus Wattø, som i desse dagar holde på å fullføre vg2 kokk- og servitør, gjev skolen mykje av æra for at han er der han er i dag.

Foredrag med Pål Eikrem

15. mai holdt Pål Eikrem foredrag for avdeling Helse- og sosialfag på Borgund vidaregåande skole. Foredraget heter " Å bli klødd med ei fjær - på feil plass".

Sveising uten gnister og støy

Sveising i kantina er ikke helt vanlig, men med sveisesimulator er det mulig.