Borgund VGS > Nyheter

IST-møte ved Borgund vgs

Borgund VGS er med i det internasjonale samarbeidsprosjektet IST. Måndag 21. mai var dei samla til eit møte her på Borgund VGS.

27 renholdsoperatører på vei mot fagbrev

Tirsdag 17. april startet 27 ivrie renholdsoperatører på kurs for praksiskandidater via voksenopplæring ved Borgund vgs, BORK Karriere & Kompetanse.

Utplassering i København

To elever og en lærling fra Matfag (en baker, en konditor og en innen kjøttfag) og to elever fra barne og ungdomsarbeiderfag er for tiden på utplassering i København.

Utplassering i Frankrike

13 elever fra restaurant og matfag har for tiden utplassering langs hele nordkysten av Bretagne i Frankrike.

Praksis i Spania

13 elever fra Borgund vgs reiste like etter påske til Spania. Der skal de ha praksis i 3 uker.

Noen møter er viktigere

Du er invitert til ett av dem! Stiftelsen Camilla Tafjord inviterer deg til møte om rusforebygging og rusomsorg.

Driftpersonell på kurs

Driftspersonell fra flere skoler på Sunnmøre var i slutten av mars på kurs på Borgund vgs.

Kokkelærlinger i Frankrike

Fire kokkelærlinger som er tidligere elever på skolen, har akkurat nå en fantastisk spennende utplassering på to stjerners Michelin restauranter i Nice på den franske Rivieraen. Les også omtalen fra SIU.

Frikort og skattekort til ungdom

I midten av desember ble skattekortene sendt ut til Midt-Norge. Frikort blir imidlertid ikke sendt ut, men må bestilles.

Pølsefest med Aafk-besøk

Det var fullt hus og stor stemning da Vg1-elevene på Helse- og sosial inviterte klubben «Kontakt» til Aafk-fest.