Borgund VGS > Nyheter

Miljødag

Mandag 5. mars ble det arrangert miljødag på Borgund vgs. Målet med arrangementet er å øke engasjementet for miljøet. Både lokalt og globalt miljøarbeid ble persentert.

Nylansering av Borgundtimes.no

I dag, torsdag 15. september kl. 12 blir skuleavisa BorgundTimes nylansert.

HS-elevane engasjerer seg

HS-elevane engasjerer seg sterkt i kampen mot rus. Heile 150 elevar ved avdeling Helse- og sosialfag gjennomførte torsdag 17. mars ein gründercamp for stiftelsen Camilla Tafjords sin kamp mot rus.

Utplassering i Tyskland

Femten av skolens elever er nå i Münster i regi av
utvekslingsprosjektet "Gjør det".

Samling etter 55 år

13 av dei elevane som gjekk på Borgund yrkesskule i 1955-56, møttest igjen på nye Borgund vgs ein fredag i mai.

Fra film til frisyre

Frisør vg2 har gjennomført et tverrfaglig prosjekt med tittelen "Fra film til frisyre".

Utveksling mot frafall i skolen

Kokkeelever var utplassert hos den italienske TV-kokken Gilberto Rossi og fikk økt motivasjon til å fullføre utdanningen.

Redesign Bride 2012

Elevene fra VG2 Design og Tekstil ble invitert til å åpne catwalken med redesignet antrekk.

Avslutning med brobygging, volleyball og gudstjeneste

Årets juleavslutning ved Borgund vgs inneholdt quiz med brobygging, volleyballturnering og en stemningsfull gudstjeneste i Spjelkavik kirke.

God Jul

Vi takkar elevar, føresette og andre samarbeidspartar for eit godt samarbeid i 2011 og ønskjer dykk Gledeleg Jul og Godt Nyttår!