Borgund VGS > Nyheter

Samling etter 55 år

13 av dei elevane som gjekk på Borgund yrkesskule i 1955-56, møttest igjen på nye Borgund vgs ein fredag i mai.

Fra film til frisyre

Frisør vg2 har gjennomført et tverrfaglig prosjekt med tittelen "Fra film til frisyre".

Utveksling mot frafall i skolen

Kokkeelever var utplassert hos den italienske TV-kokken Gilberto Rossi og fikk økt motivasjon til å fullføre utdanningen.

Redesign Bride 2012

Elevene fra VG2 Design og Tekstil ble invitert til å åpne catwalken med redesignet antrekk.

Avslutning med brobygging, volleyball og gudstjeneste

Årets juleavslutning ved Borgund vgs inneholdt quiz med brobygging, volleyballturnering og en stemningsfull gudstjeneste i Spjelkavik kirke.

God Jul

Vi takkar elevar, føresette og andre samarbeidspartar for eit godt samarbeid i 2011 og ønskjer dykk Gledeleg Jul og Godt Nyttår!

Juleprosjekt på DH

VG2 -VG3 Design og Håndverk har hatt et tverrfaglig prosjekt, Celebration.

Kulturdag på Helseservice

Som ein del av faget kommunikasjon og samhandling, arrangerte elevane på helseservice onsdag 7. desember ein kulturdag med matrettar frå mange land, danseoppvisning og informasjon om desse landa. Dei landa som var representert, var Sri Lanka, Filippinene, Thailand, Tyrkia, Kuwait og Afghanistan.

Salgsmesse med tradisjonsmat til JUL

10. desember blir det salgsmesse med tradisjonsmat til jul i Ørskoghallen av RM

Markering tett RM bygg

En stor dag for lærere og elever på VG 1 RM på onsdag 30.11.2011 under markeringen av at RM bygget nå er tett! Alle fikk informasjon om hvordan bygget blir – til slutt – og prosessen framover.