Borgund VGS > Nyheter

Byspillet 2011

Elever fra Vg2 Frisør stod for frisyrer og make up på aktørene i årets byspill. Et tidkrevende prosjekt med forestillinger flere kvelder, men som absolutt ga mersmak for de elevene som deltok.

Landsomfattende seminar arrangert av DH

Lærerne fra Vg 2 Design og tekstil på Borgund vgs har arrangert et landsomfattende seminar for lærere fra hele landet!

Hospitering fra ungdomsskolene i uke 45

I uke 45 vil det komme nesten 500 elever fra ungdomsskolene på hospitering til Borgund VGS.
Program finner dere om dere trykker på les meir..

Vg 2 RM på utplassering i Europa

Vg 2 elever på restaurant og matfag er inne i si andre uke av tilsammen tre som hospitanter ved bedrifter i Europa.

Toppkokker på besøk hos Borgund vgs lokalitet Ørskog

En stor opplevelse for elevene på VG 2 RM sist uke der noen av Norges toppkokker sto for undervisningen.

Hugs å søkje om utstyrsstipend – alle med ungdomsrett får!

Alle elevar med ungdomsrett i vidaregåande opplæring får utstyrsstipend, same kor mykje foreldra tener. Hugs at du må søkje for å få stipendet.

Kjøretøyelever på utplassering

Elevene på VG2 kjøretøy har de siste to ukene vært utplassert i bedrift. Her får de erfaring fra arbeidslivet og kontakter knyttes med tanke på fremtidig lærekontrakt.

Anleggsdagen 2011

VG1 Bygg- og anleggteknikk var onsdag 7. september på Bingsa for å prøvekjøre tunge kjøretøy. Det er opplæringskontoret for anlegg- og bergfagene i Møre og Romsdal som står bak den årlige aktivitetsdagen i Bingsa.

Vårfest på Vg1 helse

Dei fire Vg1-klassene på Helse- og sosialfag inviterte onsdag til vårfest der gjestane var elevane på ATO-avdelinga.

Grundercamp – samarbeid RM og DH

Eggeslipp fra tredje etasje på Ørskog – tårnbyggerkonkurranse med spagetti & marshmellows var innledninga – etableringa av egen bedrift for produksjon av kortreist mat var avslutninga.