Borgund VGS > Nyheter

Ungdomsbedriften på RM serverer mat på NRKs valgvake

Stor stemning blant mange partiledere på NRK sin valgvake i dag – og litt mer dempa stemning hos andre – men alle var fornøyd med maten.

Fotografering og styling

Hudpleierne på VG3 tok imot AO til makeup og styling før de skulle til fotografering. Det ble et vellykket prosjekt både for kundene og hudpleierne.

Informasjonsmøte for foreldre og føresette

Tirsdag den 20. september blir det felles foreldremøte for begge lokaliteter.

Matfestivalen 2011 i Ålesund

Stor stemning og imponerende omsetning fra standen som VG 2 RM hadde på Matfestivalen i Ålesund i slutten av august.

Skolestart med eitt minutts stillheit

På skoleårets første dag møttest elevane i fleire omgongar, først i gymsalen på lokalitet Ørskog kl. 9 og i Borgundhallen for lokalitet Spjelavik, Vg1 kl. 11 og ein time etter, Vg2 og Vg3.

Søk om utstyrsstipend!

Alle elevar med ungdomsrett i vidaregåande opplæring får utstyrsstipend, same kor mykje foreldra tener. Hugs at du må søkje for å få stipendet.

Kurs helsearbeiderfag og sommerskole

BORK karriere & kompetanse arrangerer kurs innen helsearbeiderfaget fra høsten 2011 og sommerskole for elever på Vg1 eller Vg2 som ikke har bestått naturfag eller matte.

Bryllup på Design og håndverk 1vg

Skolen fikk nylig en gave fra en familie i Ålesund. Gaven bestod av en rekke brudekjoler. Dette var gøy både for elever og ansatte, og kjolene måtte prøves umiddelbart. Det var viktig for både giver og lærere at gaven kunne brukes til noe positivt.

Norges første Europaassistenter

Borgund vgs. har tradisjon for å gi elevene tilbud om utplassering i utlandet i løpet av utdanningen. De siste to skoleårene har vi også vært involvert i et utviklingsprosjekt som heter Europaassistent.

Utplassering av elever i Tyskland og Spania

I mars og april har flere elver fra Borgund vgs vært utplassert i Tyskland og Spania.