Borgund VGS > Nyheter

HS samla inn over 44 000,- til rusarbeid

Dei 150 elevane på avdeling Helse- og sosialfag har avslutta sin grűndercamp som har vart frå 17. mars til 17. mai. Onsdag 25. mai overleverte dei pengane til leiar for Camilla Tafjords stiftelse, Frode Tafjord, og beløpet vart på heile kr 44.451,-

Antimobbeforestilling - Lær Å mobbe!

Skolen hadde tirsdag den 29. 03.2011 invitert Tor Arne Johnsen til skolen. I rollen som 4. amanuensis dr. Gunnar Pensum tok Tor Arne opp temaet MOBBING.

Åpen dag 2011

Borgund vgs arrangerte Åpen dag tirsdag 1. februar. Mange elever fra ungdomskolen var innom.

Lærlingedag på Borgund vgs

Mandag 11. april arrangeres det informasjonsdag for elevene som skal ut i lære fra høsten 2011. Dette gjelder kun de elevene som har søkt lærlingeplass gjennom VIGO.

Søknad til vidaregåande opplæring 2011-2012

Fristen for å søke vidaregåande opplæring nærmar seg. Alle må nytte MinID for å logge seg inn på vigo.no og søkje om vidaregåande opplæring.

Privatisteksamen våren 2011

Fristen for å melde seg opp til privatisteksamen for våren 2011 er 1. februar 2011.

Gjennbruk av brudekjoler

Design og håndverk har jobbet med et prosjekt der Oksnes Brud og Selskap AS har gitt elevene brukte brudekjoler. Elevene har hatt fritt spillerom og slutt produktet skulle vises på Brudemessen som var no lørdag på Color Line.

Prosjekt på design og håndverk

Celebration er et ukes samarbeidsprosjekt i programfagtimene mellom VG2 og VG3 klassene på Design og Håndverk.

Julelunsj på VG1 helse og sosial

Prosjekt til fordjupning på vg1 Helse- og sosialfag laga til ein flott julelunsj med masse god mat og inviterte gjester onsdag 15. desember.

Utprøving - hospitering

I uke 45 og 46 har 10. klassinger fra ulike ungdomsskoler fra Ålesund og nærliggende kommuner vært på besøk ved Borgund vgs.