Hopp til innhold Hopp til hovedmeny

Borgund VGS > Nyheter

Kronprinsen på Borgund vgs

Visjonen til Global Dignity er å virkeliggjøre den universelle retten alle mennesker har til å leve et verdig liv.

Les meir

Foresatte – tilgang til SkoleArena

Fylkeskommunen har åpnet for at de videregående skolene kan gi foreldre/foresatte tilgang til vurderingsmodulen i SkoleArena.

Les meir

NM i yrkesfag 2010

Tre tidlegere elever ved Borgund vgs tar del i år. Det er Mari Blindheim og Heidi Kejysar på helsearbeiderfaget og Håvard Krogsæter på anleggsmaskinførerfaget. Vi ønsker alle tre lykke til!!
.

Les meir

Dignity Day på Borgund

Dignity Day - opplæring for rektorar og skolekoordinatorar i Møre og Romsdal.

Les meir

Anleggsdagen 2010

VG1 Bygg- og anleggsteknikk var onsdag 15. september på Bingsa for å prøvekjøre tunge kjøretøy. Det er opplæringskontoret for anleggs- og bergfagene i Møre og Romsdal som står bak aktivitetsdagen i Bingsa.

Les meir

Historisk skoleavslutning i Borgundhallen

Skoleåret 2009-2010 vart avslutta med samling i Borgundhallen, rundt 730 elevar og lærarar var samla. Avslutningen var historisk fordi det var første gongen alle elevar og lærarar er samla til felles avslutning. Den nye Borgundhallen gjer det mogeleg.

Les meir

Skolestart i fleire omgongar for rektor

Rektor Jessie Strand Fagervoll starta på lokalitet Ørskog før ho tok vegen til Borgundhallen i Spjelkavik for å ønske alle elevane velkomne til nytt skoleår. Godt over 900 elevar fordelt på to lokalitetar tok til på Borgund vgs torsdag 19. august.

Les meir

Prosjekt på DH – frisør

VG2 elevene ved frisør har allerede kommet godt i gang med skoleåret. Elevene startet med prosjekt: Ved stranden.

Les meir

Samarbeid med kunstnaren Andrè S. Marandon

Samarbeidet med kunstnaren André S. Marandon er eit døme på at målretta arbeid og viser att, det er eit døme på samarbeid på tvers av mange faggrenser.

Les meir

Grundercamp

Eggeslipp fra tredje etasje – tårnbyggerkonkurranse med spagetti & marshmellows var innledninga – etableringa av egen bedrift for produksjon av kortreist mat var avslutninga.

Les meir