Borgund VGS > Nyheter

Kreative Borgund-elever

Andreårselevene ved Borgund vidaregåande skole har i år laget sitt aller første utstillingsvindu ved skolen, i samarbeid med tekstil og design-linja.

Utstilling av elevarbeid

Ole Jonny Jansson er elev ved Borgund vgs avdeling ATO. Ole Jonny likar veldig godt å teikne og har no laga ei utstilling med nokre av dei bileta han har teikna og mala i kunst- og handverk timane på skolen.

Ålesund Bil AS inngår samarbeid med Borgund vgs

I dag, 28. februar overrekte Ålesund Bil AS en ny Volvo C70 T5 til bruk i utdanningen av fremtidens bilmekanikere. Prosjektet er et samarbeid mellom Borgund vidaregåande skole, Ålesund Bil AS og den norske importøren Volvo Personbiler Norge AS.

Avtale mellom Borgund vgs og Toyota

Borgund vgs har inngått en avtale med Brages bilforretning og Toyota Norge, som betyr at skolen får en splitter ny Toyota Auris med største dieselmotoren og aller nyeste motor-teknologi.

Første kvinnelege fagprøve i rørfag

Fredag 9.november fekk første kvinne i Møre og Romsdal fagbrev i rørfag. Synnøve Sørheller (44år) er tidligare elev ved Borgund vgs. Det var også der fagprøva vart gjennomført. Synnøve besto prøven med glans. Vi gratulerar.

En splitter ny Toyota Auris på plass!

Representanter fra Toyota Norge og Brages Bil overrekte en splitter ny Toyota Auris til Borgund vgs. Tilstede fra skolen var rektor, ass. rektor, elever på kjøretøy, lærere og avdelingsleder. Representant fra Opplæringskontoret for bilfag på Sunnmøre var der og.

Julemesse torsdag 03.desember

Julemat og diverse kaker

Hospitering av elevar frå ungdomsskolane

Hospitering frå 10. klasse elevar på ungdomskolane frå Ålesund kommune og omliggende kommunar i veke 45 og 46.

Julehelsing 2016

Gledeleg jul og alt godt i 2017!