Hopp til innhold Hopp til hovedmeny

Borgund VGS > Nyheter

Byggteknikkelever i praksis i Spania

I snart 3 uker nå har 8 elever fra Vg2 Byggteknikk arbeidet i Alfaz del Pi området i Spania. Les meir og se filmklipp fra oppholdet.

Les meir

www.ungweb.no

www.ungweb.no er den nye nettportalen for elevar i vidaregåande skole. Du som er elev skal nytte same pålogging som du brukte i elevportal.mrvgs.no.

Les meir

Miljøfyrtårnsertifisering

Borgund vgs har fått status som Miljøfyrtårn. Geir Stenseth, som er leiar i byutvikling og miljø i Ålesund kommune, overrekte sertifikatet til rektor Jessie Strand Fagervoll.

Les meir

Bygging av idrettshall ved Borgund vgs

Møre og Romsdal fylke har inngått kontrakt med Ålesund bygg AS om bygging av idrettshall ved Borgund vgs. Idrettshallen er planlagt ferdigstilt til august 2009.

Les meir

Klassetur til Oslo

VG2 Design og Tekstil har vært på en 3 dagers vellykket klassetur til Oslo. Vi besøkte blant annet operaen i Bjørvika og fikk en flott omvisning. Vel vært et besøk!

Les meir

Fått sommerjobb og trenger skattekort?

Alle lønnsmottakere må levere skattekort. Mangler arbeidsgiver skattekortet ditt er han pliktig til å trekke 50 prosent skatt av lønnen din. Bestill derfor skattekort nå!

Les meir

Utveksling med Tyskland

Nå har 21 Norske elever og 28 Tyske lærlinger fått oppleve hvordan det er å utføre sitt yrke i et annet land. Mange erfaringer på godt og vondt for alle sammen.

Les meir

Tidligare elev ved Borgund vgs, gjer det godt i konkurranse.

Nina Strid som var ferdig med VK1 frisørlinja ved Borgund vgs i vår, vann Freestyle oppsett på Hår 2007.

Les meir

Kreative Borgund-elever

Andreårselevene ved Borgund vidaregåande skole har i år laget sitt aller første utstillingsvindu ved skolen, i samarbeid med tekstil og design-linja.

Les meir

Utstilling av elevarbeid

Ole Jonny Jansson er elev ved Borgund vgs avdeling ATO. Ole Jonny likar veldig godt å teikne og har no laga ei utstilling med nokre av dei bileta han har teikna og mala i kunst- og handverk timane på skolen.

Les meir