Borgund VGS > Nyheter

Klassetur til Oslo

VG2 Design og Tekstil har vært på en 3 dagers vellykket klassetur til Oslo. Vi besøkte blant annet operaen i Bjørvika og fikk en flott omvisning. Vel vært et besøk!

Fått sommerjobb og trenger skattekort?

Alle lønnsmottakere må levere skattekort. Mangler arbeidsgiver skattekortet ditt er han pliktig til å trekke 50 prosent skatt av lønnen din. Bestill derfor skattekort nå!

Utveksling med Tyskland

Nå har 21 Norske elever og 28 Tyske lærlinger fått oppleve hvordan det er å utføre sitt yrke i et annet land. Mange erfaringer på godt og vondt for alle sammen.

Tidligare elev ved Borgund vgs, gjer det godt i konkurranse.

Nina Strid som var ferdig med VK1 frisørlinja ved Borgund vgs i vår, vann Freestyle oppsett på Hår 2007.

Kreative Borgund-elever

Andreårselevene ved Borgund vidaregåande skole har i år laget sitt aller første utstillingsvindu ved skolen, i samarbeid med tekstil og design-linja.

Utstilling av elevarbeid

Ole Jonny Jansson er elev ved Borgund vgs avdeling ATO. Ole Jonny likar veldig godt å teikne og har no laga ei utstilling med nokre av dei bileta han har teikna og mala i kunst- og handverk timane på skolen.

Ålesund Bil AS inngår samarbeid med Borgund vgs

I dag, 28. februar overrekte Ålesund Bil AS en ny Volvo C70 T5 til bruk i utdanningen av fremtidens bilmekanikere. Prosjektet er et samarbeid mellom Borgund vidaregåande skole, Ålesund Bil AS og den norske importøren Volvo Personbiler Norge AS.

Avtale mellom Borgund vgs og Toyota

Borgund vgs har inngått en avtale med Brages bilforretning og Toyota Norge, som betyr at skolen får en splitter ny Toyota Auris med største dieselmotoren og aller nyeste motor-teknologi.

Første kvinnelege fagprøve i rørfag

Fredag 9.november fekk første kvinne i Møre og Romsdal fagbrev i rørfag. Synnøve Sørheller (44år) er tidligare elev ved Borgund vgs. Det var også der fagprøva vart gjennomført. Synnøve besto prøven med glans. Vi gratulerar.

En splitter ny Toyota Auris på plass!

Representanter fra Toyota Norge og Brages Bil overrekte en splitter ny Toyota Auris til Borgund vgs. Tilstede fra skolen var rektor, ass. rektor, elever på kjøretøy, lærere og avdelingsleder. Representant fra Opplæringskontoret for bilfag på Sunnmøre var der og.