Borgund VGS > Nyheter

Brudeshow på Rica Parken

Fire frisørelever ved skolen, var med på brudeshow på Rica Parken hotell søndag 18.01.

SkinBar

Hudpleielinja på Borgund vgs inviterte ansatte til en SkinBar - der du lærer å stelle din egen hud!

Kunnskapsløftet – fra ord til handling

Mer mestring og læring på Borgund vgs, - resultat så langt i prosjektet

Bil til Borgund vgs

Ny bil til avdeling for spesielt tilpassa opplæring er nå på plass.

Takknemlige kunder

Elever på Hudpleielinja og Helsefagarbeider samarbeider om å gi hudpleie på hender og ansikt til brukere på Blindheim omsorgsenter, Spjelkavik omsorgsenter og Åse aldersheim.

Hår og natur

Hår og natur var temaet til VG1 elevene på Design og Håndverk uken før høstferien.

Byggteknikkelever i praksis i Spania

I snart 3 uker nå har 8 elever fra Vg2 Byggteknikk arbeidet i Alfaz del Pi området i Spania. Les meir og se filmklipp fra oppholdet.

www.ungweb.no

www.ungweb.no er den nye nettportalen for elevar i vidaregåande skole. Du som er elev skal nytte same pålogging som du brukte i elevportal.mrvgs.no.

Miljøfyrtårnsertifisering

Borgund vgs har fått status som Miljøfyrtårn. Geir Stenseth, som er leiar i byutvikling og miljø i Ålesund kommune, overrekte sertifikatet til rektor Jessie Strand Fagervoll.

Bygging av idrettshall ved Borgund vgs

Møre og Romsdal fylke har inngått kontrakt med Ålesund bygg AS om bygging av idrettshall ved Borgund vgs. Idrettshallen er planlagt ferdigstilt til august 2009.