Borgund VGS > Nyheter

Kunnskapsløftet – fra ord til handling

Mer mestring og læring på Borgund vgs, - resultat så langt i prosjektet

Bil til Borgund vgs

Ny bil til avdeling for spesielt tilpassa opplæring er nå på plass.

Takknemlige kunder

Elever på Hudpleielinja og Helsefagarbeider samarbeider om å gi hudpleie på hender og ansikt til brukere på Blindheim omsorgsenter, Spjelkavik omsorgsenter og Åse aldersheim.

Hår og natur

Hår og natur var temaet til VG1 elevene på Design og Håndverk uken før høstferien.

Byggteknikkelever i praksis i Spania

I snart 3 uker nå har 8 elever fra Vg2 Byggteknikk arbeidet i Alfaz del Pi området i Spania. Les meir og se filmklipp fra oppholdet.

www.ungweb.no

www.ungweb.no er den nye nettportalen for elevar i vidaregåande skole. Du som er elev skal nytte same pålogging som du brukte i elevportal.mrvgs.no.

Miljøfyrtårnsertifisering

Borgund vgs har fått status som Miljøfyrtårn. Geir Stenseth, som er leiar i byutvikling og miljø i Ålesund kommune, overrekte sertifikatet til rektor Jessie Strand Fagervoll.

Bygging av idrettshall ved Borgund vgs

Møre og Romsdal fylke har inngått kontrakt med Ålesund bygg AS om bygging av idrettshall ved Borgund vgs. Idrettshallen er planlagt ferdigstilt til august 2009.

Klassetur til Oslo

VG2 Design og Tekstil har vært på en 3 dagers vellykket klassetur til Oslo. Vi besøkte blant annet operaen i Bjørvika og fikk en flott omvisning. Vel vært et besøk!

Fått sommerjobb og trenger skattekort?

Alle lønnsmottakere må levere skattekort. Mangler arbeidsgiver skattekortet ditt er han pliktig til å trekke 50 prosent skatt av lønnen din. Bestill derfor skattekort nå!