Borgund VGS > Nyheter

Velkommen til skoleåret 2018-2019

Skolestart for elevane i den vidaregåande skolen i Møre og Romsdal, er måndag 20. august. Sjå velkomstbrev under dokument, i høgre marg

Skolestart 2018

No kan elevar som har fått tilbod om skoleplass og takka ja, søkje om støtte frå Lånekassen.

Skoleskyss 2018-2019

Skuleskysskort skuleåret 2018–2019, informasjon til ungdomsskoleelevar og elevar som skal fortsette neste år

Avslutning på skoleåret 2017-2018

Fredag 22. juni var siste skoledag for skoleåret 2017 - 2018, og elevane var først samla i Borgundhallen til avslutning.

Borgund vgs i samarbeid med stiftelsen Geiranger fjord

I 10 år har Vg2 Design og Tekstil samarbeida med stiftelsen Geiranger fjord

Borgund vgs har fått en Norgesmester

Gratulerer til Kim Taeyeong på Vg2 Design og tekstil, som vant skole-NM i Design og søm!

Besøk på Borgund

Landbruks- og matminister Jon Georg Dale kjem på besøk til Borgund videregående skole i dag fredag 13.04!

Fest for Klubb kontakt

Elevene på Vg1 Helse og oppvekst arrangerer fest

Fagseminar Bilskade, lakk og karosseri

Velkommen til fagseminar i vakre Ålesund 16. april. Uken er fullpakket med faglig påfyll og krydret med sosiale aktiviteter.

Ledig stilling

Ledige stillingar på Borgund vidaregåande skole frå 01.08.2017