Borgund VGS > Nyheter > Besøk på Bygg- og anleggsavdelinga

Besøk på Bygg- og anleggsavdelinga

Tyske, franske og norske elevar arbeider med eit felles tverrfagleg prosjekt.

Low cost energy prosjektet

Torsdag 3. april fikk Borgund VGS besøk av representanter fra Senter for Internasjonalisering av Utdanning (SIU).  Dette er et nasjonalt kompetanse- og informasjonssenter som fremmer internasjonalt samarbeid gjennom hele utdanningsløpet. Borgund VGS søker hvert år midler fra SIU for å kunne gi elever ved skolen mulighet til å delta i utplasseringer i Europa og utveksling i «Gjør Det»

Representantene fra SIU fikk en omvisning på vår flotte skole, og de fikk et lite glimt av selve Ålesund by. Det som kanskje gjorde det sterkeste inntrykket var møtet de fikk med elevene i prosjektene «Low Cost, Low Energy House» og «Score Vet». Dette er elever fra Tyskland, Frankrike og Borgund som har et tverrfaglig samarbeid om utfordringer under temaet «Energiøkonomisering». Her deltar elever fra byggteknikk, rørfag og elektro.

Under dagsbesøket ble SIU presentert skolens mange prosjekter og arbeidet med motiliteter for elevene. De satte stor pris på å få se Internasjonaliseringsarbeidet til skolen i praksis.

Les også artikkel i SMP 05.04.14

Rektor helsar fransk elev velkommen
besøk frå SIU
Low cost energy prosjekt