Hopp til innhold Hopp til hovedmeny

Borgund VGS > Nyheter > Innreiing av Elevtjenesten

Innreiing av Elevtenesten

Elevene på Vg3 Interiør fikk i oppgåve å innreie Elevtenesten på skulen.

Som ei prosjektoppgåve fikk elevane i oppdrag å innreie Elevtjenesten og ivareta brukaranes behov. Elevane utarbeidet tre ulike løysningar, skrev kontrakt og lagde budsjett. Løysninga som blei valt vart gjennomført av elevane i fellesskap. Dei kjøpte inn brukte møblar som blei pusset opp og trekte om. Elevane fikk sponsa grøne planter og omorganisert brosjyrar og arbeidsområdet med kopimaskin og arbeidsbord. På veggene er det tekst som skal formidle eit bodskap på ulike språk.

Rommet er no endra slik at elevar som skal til helsesøster kan være skjerma mens dei venter. Samtidig så måtte man ta omsyn til det lille dagslyset som er der og at det skulle kunne flomme gjennom rommet. Det ble derfor satt inn ein halvvegg som personlig brosjyremateriell kan ligge på, som handlar om psykisk helse ol

Dei tilsette har behov for lunsj-plass som ikkje treng å være skjerma. Denne kan også brukast av andre elevar som venter på rådgivarar og NAV-veiledar. 

Dette var kort summert ei oppgåve der elevane fikk ta del i alle ledd i ein prosess retta mot ein kunde og som dei hadde høgt læringsutbytte av! 

vg3 Interiør

Innredning av elevtenesten

vg3 Interiør

Innredning av elevtenesten

vg3 Interiør

Innredning av elevtenesten

vg3 Interiør -2

Innredning av elevtenesten

vg3 Interiør - 3

tekst på veggen

vg3 Interiør - 4

Innredning av elevtenesten