Borgund VGS > Nyheter > Kokkelærlinger i Frankrike

Kokkelærlinger i Frankrike

Fire kokkelærlinger som er tidligere elever på skolen, har akkurat nå en fantastisk spennende utplassering på to stjerners Michelin restauranter i Nice på den franske Rivieraen. Les også omtalen fra SIU.

Her er det høyt tempo og meget strenge kvalitetskrav – der pynten på forretten er spiselige gullblad……… Men lærlingene takler utfordringene på en flott måte og kommer hjem med uvurderlig inspirasjon for fremtidig utvikling innen faget. Det samme gjelder de fire elevene som er utplassert samtidig på topp restauranter i Marseilles. Det sier noe om interessen disse elevene viser for faget at de bruker hele påskeferien sin til tøff jobbing med svært krevende franske kjøkkensjefer. De norske kjøkkensjefene som sender ut lærlingene sine er klare på at dette er en unik faglig mulighet – innpass for en norsk lærling på en utenlandsk to stjerners Michelin restaurant er ikke dagligdags. Dette en stor anerkjennelse når det gjelder våre lærlingers faglige nivå.

Les omtalen fra SIU ved å trykke på bilde under.