Borgund VGS > Nyheter > Livsglede for eldre

Livsglede for eldre

Kontrakt som gjør Borgund Vgs til ein "Livsglede for eldre" skule

I dag 06.april har Borgund vgs hatt besøk av Kari Sofie Iversen frå Stiftelsen Livsglede for Eldre (LFE). LFE blei oppretta i 2006 av sjukepleiarstudentar som ville gjøre meir i eldreomsorga. Sidan den gang har LFE utvikla seg til å bli ein nasjonal folkehelseorganisasjon som jobbar med eldreomsorg, utvikling og innovasjon innanfor tre hovudområde: frivilligheit, utdanning og tenesteutvikling.

Elevane ved Vg 1 Helse og oppvekstfag ved Borgund vgs , i faget Prosjekt til fordjuping, har ein intensjon å være med på å drive ein bydels kafé for eldre på Hatlane omsorgssenter. Elevane skal bidra med drift av kafeen og legge til rette for sang, musikk og kultur i kvardagen

Bilda er tatt da rektor på Borgund vgs Jessie Strand Fagervoll , skriver under kontrakt som gjør Borgund vgs til ein "Livsglede for eldre" skole.

På bilde ser ein frå venstre Kari Sofie Iversen frå stiftelsen Livsglede for eldre, Jessie Strand Fagervoll rektor Borgund vgs, tillitselevane: Rita Molnes , Jenny Slinning, Mathilde Flåskjer og Aslaug Karola Mogstad og Henning Pilskog virksomhetsleder fra Hatlane omsorgsenter.

Livsglede for eldre
Livsglede for eldre - 2