Borgund VGS > Nyheter > Møte med Kunnskapsministeren

Møte med Kunnskapsministeren

Mandag formiddag hadde Kunnskaps- og integreringsminister Guri Melby et digitalt møte med elever og lærere fra Borgund vgs! Ministeren er opptatt av "Gjennomføring i videregående skole", at så mange som mulig av elevene kommer seg gjennom videregående med ståkarakter, slik at de kan komme seg ut i lære, i arbeid eller videre til høyskoler eller universitet. Egentlig var planen at hun skulle komme på besøk, men med restriksjoner i forhold til Covid-19 ble det et digitalt møte på teams i stedet.

Kunnskapsministeren fikk møte elever på YO, og de kunne fortelle om hvordan det er å vere elever der. Hun fikk også treffe 3 elever som fortalte om hva de syntes det var viktig at ministeren prioriterte - og til slutt snakket hun med 4 lærere.

Stor takk til de elevene og lærerne som stilte opp! Og så synes vi det er stas at regjeringen spør oss om hva som er viktig!