Borgund VGS > Nyheter > Pølsefest med Aafk-besøk

Pølsefest med Aafk-besøk

Det var fullt hus og stor stemning da Vg1-elevene på Helse- og sosial inviterte klubben «Kontakt» til Aafk-fest.

Klubben «Kontakt» er en aktivitetsklubb for utviklingshemmede. Det var de som kontaktet skolen med spørsmål om en kunne få til et slikt arrangement. Målet var at medlemmene i klubben skulle få en god opplevelse, og alt tyder på at målet ble nådd.

d521b3285331148964fc0a459a826ae3_L

14. mars var skolens kantine fullsatt av mer enn 200 feststemte deltakere. Elevene serverte store mengder pølser, og det var musikk, dans og underholdning. Tema for kvelden var «Aafk», og høydepunktet for mange var nok at Aafk-spillerne Magnus Sylling Olsen og Petter Orry Larsen var med.

-Dette er noe elevene har planlagt og forberedt gjennom lang tid, sier lærer Kari Anne Haugen. -Elevene har vært flere ganger på besøk i klubben for å bli kjent med gruppa i forkant. Dette går inn i undervisningen i programfag på Helse- og sosial og berører flere kompetansemål , både om mangfold, empati og å møte andre med respekt.

Både brukere, pårørende, elever og lærere var svært fornøyd med festen, og mye tyder på at dette kan bli et årlig arrangement.