Borgund VGS > Nyheter > Restaurant og matfag på matfestivalen

Restaurant og matfag på matfestivalen

Stå på vilje og imponerende innsats er karakteristisk for lærere og elever på vg2 RM som dro i gang utvida produksjonsdag andre skoledag – med helt nytt utstyr på nye kjøkken og verksted som ble prøvd for aller første gang.

Og på mesterlig vis klarte de å ha klar et bredt utvalg av produkter for salg på stand på Matfestvalen neste morgen! Vareutvalget traff publikum godt – pastasalat, pizzasnurrer, sjokoladekake, brownies og fiskesuppe forsvant raskt fra salgsdiskene foran serviceinnstilte elever. Det forgikk salg på stand og produksjon på skolen parallelt hele uken – utenom lørdag da det kun var salg fra stand. Inntektsmessig er dette et flott tilskudd til fagturen som ungdomsbedriften arrangerer for alle elevene på vg2 RM til Nice i 2012.