Borgund VGS > Nyheter > Skolestart 2015

Skolestart 2015

Skolestart for elevane i den videregående skolene i Møre og Romsdal er måndag 17. august.

Skolestart 2015-2016

Ved Borgund vidaregåande skole er det oppmøte for alle elevane i Borgundhallen;

• VG1 - elevar møter kl. 10.00.
  • VG2, VG3 og VG4 - elevar møter kl. 12.00.
  • AO - elevar får eige brev.

Pc-ordning

Informasjon om fylkets si PC-ordning finner du her.

Skjema for å søke pc-stipend for skoleåret 2015-2016;

Utlån av lærebøker

Alle trykte læremiddel lånes ut fra skolens bibliotek ved skolestart. Eleven står som lånetakar og er ansvarlig for innlevering ved skoleslutt. Ureturnerte bøker vil bli fakturert.

Læremiddel- og utstyrslister for dei ulike utdanningsprogrammane finn du her.

Stipend fra Lånekassen

Alle elevar med ungdomsrett har rett til utstyrsstipend frå Lånekassen. Det må søkes om dette via Lånekassens nettsider. Mer informasjon finn du her eller gå til:  http://borgund.vgs.no/Borgund-VGS/Nyheter/Laanekassen

Ander stipend og lån fra Lånekassen finn du her.

Fotografering

Det blir portrett fotografering til ID-kort frå tirsdag 18. august og onsdag 19. august. Det blir satt opp tidsplan for gruppane og det er viktig at ALLE tar bilde.

Gruppebilder (klassebilder) er satt opp frå 8. september etter tidsplan.

Vel møtt til skolestart!