Borgund VGS > Nyheter > Skolestart 2016

Skolestart 2016

Skolestart for elevane i den vidaregåande skolen i Møre og Romsdal er måndag 22. august.

Ved Borgund vidaregåande skole er det oppmøte for alle elevane i Borgundhallen;

• VG1 - elevar møter kl. 10.00.
  • VG2, VG3 og VG4 - elevar møter kl. 12.00.
  • AO/ATO - elevar får eige brev.

Informasjon til elevar blir sendt ut f.o.m. veke 32!

Pc-ordning

Informasjon om fylkets si PC-ordning finn du her.

Skjema for å søke pc-stipend for skoleåret 2016-2017, dette må leveres tilbake til skolen;

Utlån av lærebøker

Alle trykte læremiddel lånes ut fra skolens bibliotek ved skolestart. Eleven står som lånetakar og er ansvarlig for innlevering ved skoleslutt. Ureturnerte bøker vil bli fakturert.

Læremiddel- og utstyrslister for dei ulike utdanningsprogrammane finn du her.

Stipend fra Lånekassen

Alle elevar med ungdomsrett har rett til utstyrsstipend frå Lånekassen. Det må søkes om dette via Lånekassens nettsider.

Meir informasjon finn du på Lånekassen/utstyrsstipend eller du kan gå til: http://borgund.vgs.no/Borgund-VGS/Nyheter/Laanekassen2

Ander stipend og lån fra Lånekassen her.

Fotografering

Det blir portrett fotografering til ID-kort tysdag 23. august, onsdag 24. august, torsdag 25. august og fredag 26. august. Det blir satt opp tidsplan for gruppane og det er viktig at ALLE tar bilde.

Gruppebilder (klassebilder) er satt opp frå 14. til 16. september etter tidsplan.

Vel møtt til skolestart!