Borgund VGS > Nyheter > Slik sørger vi for trygge skoler

Slik sørger vi for trygge skoler

Vi ønsker alle å komme tilbake til trygge skoler.

Nå er vi klare til å starte opp igjen – og gleder oss veldig til å se dere! Vi skal ha mest mulig «vanlig» skole, men noen endringer blir det:

1. Først og fremst så skal du holde deg med de i klassen din. Du skal IKKE går rundt på skolen for å snakke med kompiser eller venninner som går i andre klasser. Vi har ryddet bort alle stoler og bord i kantina, for her skal dere ikke være. Dersom vi klarer å holde oss sammen i klassene, og ikke «blander» oss med andre klasser, så er det med på å begrense smittefaren. Så dette er viktig!
  2. Dernest legger vi vekt på god hygiene. Særlig er det viktig å ha rene hender!
  3. Til slutt: ingen som føler seg syke med noe som minner om forkjølelse skal møte på skolen. Føler du deg dårlig, så kommer du ikke. Blir du dårlig, så reiser du hjem!