Borgund VGS > Nyheter > Velkommen til skoleåret 2019-2020

Skoleåret 2019-2020

Skolestart for elevane i den vidaregåande skolen i Møre og Romsdal, er måndag 19. august. Sjå velkomstbrev under dokument, i høgre marg

Førsteinntaket var klart 05. juli og elevane har frist til 12. juli for å svare om dei vil ha plassen. Andreinntaket blir køyrt ca. 2. august.

Inntak skoleåret 2019-2020

Ved Borgund vidaregåande skole skal alle elevane møte i Borgundhallen;

.

• VG1 - elevar og Språkklassa møter kl. 10.00.
  • VG2, VG3 og VG4 - elevar møter kl. 12.00.
  • YT/ATO - elevar får eige brev.

Informasjon om skolestart for ditt utdanningsprogram og læremiddel- og utstyrslister finn du link til her:

Pc-ordning

Alle elevar i vidaregåande skole må ha eigen PC. Førsteinntaket er no ferdig, og alle elevar vil få ein sms med ei lenke til bestilling av pc/pc-stipend.

Når du begynner på skolen kan du velje mellom to ordningar:

1. Kjøpe fylkeskommunal elev-PC
  2. Få PC-stipend frå fylkeskommunen

Informasjon om fylkets si PC-ordning finn du her.

Utlån av lærebøker

Alle trykte læremiddel lånes ut fra skolens bibliotek ved skolestart. Eleven står som lånetakar og er ansvarlig for innlevering ved skoleslutt. Ureturnerte bøker vil bli fakturert.

Stipend fra Lånekassen

Alle elevar med ungdomsrett har rett til utstyrsstipend frå Lånekassen. Dette må søkes om via Lånekassens nettsider.

Du finn meir informasjon på Lånekassen/utstyrsstipend

Fotografering

Det blir portrett fotografering til ID-kort i løpet av dei første vekene.

Vel møtt til skolestart!