Søknad om skoleplass

Ordinær søking om skoleplass skjer gjennom Vigo.no innan 1. mars.

Borgund vgs

Borgund vidaregåande skole er ein av dei største vidaregåande skulane i Møre og Romsdal. Skulen har omlag 900 elevar, 130 vaksen kurs elevar og ca 200 tilsette. Vi har seks ulike yrkesretta utdanningsprogram, påbyggingsklassar og eiga avdeling for tilrettelagt undervisning. I tillegg har skulen eit kompetansesenter (BORK) som gir tilbod til vaksne elevar og kurs til næringslivet.

Frå 4. januar er det klart for søking via vigo.no. Du kan registrere endringar i søknaden fram til søknadsfristen går ut 1.mars.

Du kan legge inn forhandssvar på vigo.no - fram til 1. juli.

Det er viktig at du fyller ut søknaden din så nøyaktig som mulig. Vær nøye med utfylling av telefon-, mobilnummer, og e-postadresse, både når du registrerer deg som ny bruker av en elektronisk ID og inne på vigo.no. Les om søknadsprosessen på www.vilbli.no.