Borgund VGS > Utdanningstilbud > Yrkesfag > Bygg og Anleggsteknikk

Bygg og Anleggsteknikk

Vil du arbeide med produksjon, oppføring, ombygging og vedlikehold av bygninger og anlegg med tilhørende tekniske installasjoner? VG1 bygg-og anleggsteknikk danner da grunnlaget.

På Borgund vgs kan du utdanne deg videre på VG2 innenfor:

• Anleggsteknikk
  • Byggteknikk
  • Klima, energi og miljøteknikk

Fullført relevant fagbrev kvalifiserer også for ingeniørutdanning.

Prøvestasjon for rørfag og taktekkerfaget: Borgund vgs leiger ut prøvestasjon for fagprøve i Rørfag. Ta kontakt med Bygg og anleggsavdelinga

Læremiddel og utstyrsliste

Forespørsel byggoppdrag

Avdeling for bygg- og anleggsteknikk har i mange år utført oppdrag for kunder som et ledd i den praktiske undervisningen.

Klassene ved bygg- og anleggsteknikk kan ta på seg eksterne byggeoppdrag. Et reelt byggeprosjekt er engasjerende, motiverende og svært lærerikt for elevene. Typiske prosjekter er blant annet garasjer og naust, redskapsboder og lekehus.

Avtale om oppdragets omfang (materialer, utstyr, bruk av verktøy, transport osv.) og kostnader inngås ved kontrakt i tråd med fylkeskommunale retningslinjer.

Lurer du på om skolen kan gjennomføre et prosjekt for deg? Send inn din forespørsel ved å trykke på linken her: Forespørsel byggeoppdrag