Borgund VGS > Utdanningstilbud > Yrkesfag > Bygg og Anleggsteknikk > Forespørsel byggoppdrag

Forespørsel byggoppdrag

Avdeling for bygg- og anleggsteknikk har i mange år utført oppdrag for kunder som et ledd i den praktiske undervisningen.

Klassene ved bygg- og anleggsteknikk kan ta på seg eksterne byggeoppdrag. Et reelt byggeprosjekt er engasjerende, motiverende og svært lærerikt for elevene. Typiske prosjekter er blant annet garasjer og naust, redskapsboder og lekehus.

Avtale om oppdragets omfang (materialer, utstyr, bruk av verktøy, transport osv.) og kostnader inngås ved kontrakt i tråd med fylkeskommunale retningslinjer.

Lurer du på om skolen kan gjennomføre et prosjekt for deg? Send inn din forespørsel ved å trykke på linken her: Forespørsel byggeoppdrag