Borgund VGS > Nyheter

Strømbrudd

I dag (torsdag 19.11.) gikk strømmen kl 11:40. Det ble etter hvert ganske mørkt på enkelte klasserom og verksteder.

Ledig stilling

Inntil 100% vikarstilling innan helse-og oppvekstfaga for undervisning på dag og kveld

Undervisningsevaluering

Det er no klart for Undervisningsevaluering. Her finn du meir informasjon.

Malaikadag fredag 30.10.

Kommende fredag, 30. oktober, arrangerer elevrådet vår egen variant av Operasjon Dagsverk - nemlig Malaikadagen.

Ledige stillingar

Borgund vgs har ledige stillingar som reinhaldarar og kantinemedarbeidar, med søknadsfrist 08.11.20

Er du permittert eller arbeidsledig?

No kan du få gjort ferdig vidaregåande opplæring

Møte med Kunnskapsministeren

Mandag formiddag hadde Kunnskaps- og integreringsminister Guri Melby et digitalt møte med elever og lærere fra Borgund vgs! Ministeren er opptatt av "Gjennomføring i videregående skole", at så mange som mulig av elevene kommer seg gjennom videregående med ståkarakter, slik at de kan komme seg ut i lære, i arbeid eller videre til høyskoler eller universitet. Egentlig var planen at hun skulle komme på besøk, men med restriksjoner i forhold til Covid-19 ble det et digitalt møte på teams i stedet.

Tilkallingsvikarer

Vi har behov for vikarer i ulike fag. Har du undervisningskompetanse i ett eller flere av fagene; norsk, engelsk, matematikk eller samfunnsfag? Ta kontakt med ass.rektor Jørgen Ljoså - så kanskje du kan få prøve deg her hos oss?

jorgen.ljosa@mrfylke.no

71 28 12 03 - 92 86 29 30

Tidlegare rektor Halvard Ramnefjell

Tidlegare rektor Halvard Ramnefjell er død

Nye midlertidige fraværsregler

"Elever som er syke skal ikke møte på skolen." Dersom du har milde symptomer på luftveisinfeksjon skal du holde deg hjemme. Fra og med 24. august og ut oktober 2020 er fraværsreglene endret, slik at elever i denne perioden slipper å dra til fastlege for å dokumentere fraværet.