Borgund VGS > Nyheter

Skuledagar i veke 22 og 23

Her finn du dei dagane klassa di skal møte på skulen, og kva dagar de skal ha digital undervisning heime.

kr 209 275,- vart samla inn til Malaika Villages

Torsdag var Gunnar Hamnøy innom med diplom som bevis på beløpet som var samla inn. Camilla Aakre tok imot diplomet på vegne av elevane.

Gradvis opning av Borgund vgs

Oversikt over kva tid dei ulike klassene skal møte på skule:

Informasjon om skule i veke 20 og 21

No får endeleg VG1-elevene også kome tilbake på skulen, men vi får dessverre ikkje planlegge med "full drift".

Skoleskyss

Retningslinje for operatørar og skolar i FRAM-området

Kva gjer du ved luftvegssymptom?

Informasjon til elevar som har fått symptom på luftvegsinfeksjon.

Slik sørger vi for trygge skoler

Vi ønsker alle å komme tilbake til trygge skoler.

Informasjon frå Lånekassa

Tiltak for elevar og studentar under koronakrisa

Eksamen vår 2020

Så kom meldinga som vi har venta på, nokre elevar må ta eksamen trass i tidlegare melding frå direktoratet om at elevane ikkje skulle ta eksamen. Dei som må ta eksamen, er elevar i fag der det blir stilt krav om eksamen før elevane kan gå opp til fag-/svenneprøve. På Borgund vgs gjeld det: VG3 automasjon, VG3 dataelektronikar og VG3 Maritim elektrikar.

Ledige stillingar

Borgund vgs har fleire ledige stillingar frå 01. august 2020. Søknadsfrist 19.04.20