Borgund VGS > Nyheter

Inntak for skoleåret 2020/2021

Skolestart for skoleåret 2020/2021 er måndag 17. august. Vi vil komme tilbake med plan over oppmøte tid og stad for dei ulike klassane.

Søke om skoleplass

Søknad om skoleplass utenom ordinært inntak - lokal venteliste.

Sommerbrev fra politiet 2020

Politiet ved avsnitt for etterretning og forebyggende ønsker å komme med informasjon og råd til foreldre, om sommerferien

Sensur eksamen

Fristen for skriftleg sensur på eksamen er 19. juni 2020.

Vanlig skole fra 8. juni

Fylkeskommunen vil fra mandag 08. juni oppheve avstandskrav i kollektivtransporten, og kjøre vanlige skolebusser fra samme dag. Det betyr at i neste uke får ALLE elever ha vanlig skole.

Ikke bedring av busstilbudet

Selv om regjeringen har lettet  på smittevernreglene for skolene, så har det ikke kommet endringer i reglene for skolebussene. Bussene skal fremdeles kjøre med redusert kapasitet, og vi må fortsette med hjemmeundervisning for enkelte klasser i henhold til planen.

Skuledagar i veke 22 og 23

Her finn du dei dagane klassa di skal møte på skulen, og kva dagar de skal ha digital undervisning heime.

kr 209 275,- vart samla inn til Malaika Villages

Torsdag var Gunnar Hamnøy innom med diplom som bevis på beløpet som var samla inn. Camilla Aakre tok imot diplomet på vegne av elevane.

Gradvis opning av Borgund vgs

Oversikt over kva tid dei ulike klassene skal møte på skule:

Informasjon om skule i veke 20 og 21

No får endeleg VG1-elevene også kome tilbake på skulen, men vi får dessverre ikkje planlegge med "full drift".