Videregående opplæring for voksne

Det er fylkeskommunen sitt ansvar å tilby videregående opplæring, også for voksne. I Møre og Romsdal har fylkeskommune organiseres dette gjennom sju videregående skoler som har et spesielt ansvar for voksne søkere (over 25 år). NB! Fra og med 01.08.2024 gjelder voksenrett fra og med det året du fyller 19 år.

Borgund vidaregåande skole er en av skolene i fylkeskommunen som tilbyr videregående opplæring for voksne,  avdeling BORK karriere og kompetanse. Vår oppgave er å tilby råd og veiledning når det gjelder realkompetansevurdering og opplæring/kurs til voksne over 19 år.

Når du legger inn søknaden din er det er viktig at du velger den sluttkompetansen som passer best for deg, ikke at du legger inn søknad på den utdanningen du tror skolen kommer til å tilby. Vi vurderer hvilke kurs som skal starte opp i forhold til de søknadene vi får inn.

Opplæring hos oss er gratis og tilpasset voksne sine behov, både når det gjelder tid, sted, lengde og progresjon. Opplæringen du får skal bygge på din erfaring og utdanning.

Vi tilbyr også kurs til lokalt og regionalt næringsliv.

Kontaktinformasjon: BORK Karriere og Kompetanse, Borgund vidaregåande skole, Yrkesskolevegen 20, 6011 ÅLESUND

E-post: bork@mrfylke.no

For skoleåret 2024-2025 planlegger vi oppstart av følgende kurs:

• Fellesfag yrkesfag
  • Vg1 Elektro og datateknologi
  • Vg1 Teknologi- og industrifag
  • Vg1 Helse- og oppvekstfag
  • Modulbasert opplæring – helsearbeiderfag
  • Modulbasert opplæring - Restaurant- og matfag (kokk/Ernæringskokk)
  • Vg2 Helsearbeiderfag
  • Vg2 Barne- og ungdomsarbeider
  • Vg2 Helseservicefag – samlingsbasert
  • Vg3 Apotektekniker – samlingsbasert

Snarvegar

Skal du benytte skjema på våre nettsider? Øvrige funksjoner på siden påvirkes ikke dersom du lar være å samtykke, men vil kunne gi mindre funksjonalitet ved utfylling og lagring av skjema. Informasjonen blir slettet fra nettleseren etter 90 dager.