Hopp til innhold Hopp til hovedmeny

Borgund VGS > Nyheter

Ledige stillingar

Borgund vgs har ledige stillingar som reinhaldarar og kantinemedarbeidar, med søknadsfrist 08.11.20

Les meir

Er du permittert eller arbeidsledig?

No kan du få gjort ferdig vidaregåande opplæring

Les meir

Møte med Kunnskapsministeren

Mandag formiddag hadde Kunnskaps- og integreringsminister Guri Melby et digitalt møte med elever og lærere fra Borgund vgs! Ministeren er opptatt av "Gjennomføring i videregående skole", at så mange som mulig av elevene kommer seg gjennom videregående med ståkarakter, slik at de kan komme seg ut i lære, i arbeid eller videre til høyskoler eller universitet. Egentlig var planen at hun skulle komme på besøk, men med restriksjoner i forhold til Covid-19 ble det et digitalt møte på teams i stedet.

Les meir

Tilkallingsvikarer

Vi har behov for vikarer i ulike fag. Har du undervisningskompetanse i ett eller flere av fagene; norsk, engelsk, matematikk eller samfunnsfag? Ta kontakt med ass.rektor Jørgen Ljoså - så kanskje du kan få prøve deg her hos oss? 

jorgen.ljosa@mrfylke.no

71 28 12 03 - 92 86 29 30

Les meir

Tidlegare rektor Halvard Ramnefjell

Tidlegare rektor Halvard Ramnefjell er død

Les meir

Nye midlertidige fraværsregler

"Elever som er syke skal ikke møte på skolen." Dersom du har milde symptomer på luftveisinfeksjon skal du holde deg hjemme. Fra og med 24. august og ut oktober 2020 er fraværsreglene endret, slik at elever i denne perioden slipper å dra til fastlege for å dokumentere fraværet.

Les meir

Foreldremøte på Borgund vgs 2020-2021

Informasjon til og samarbeid med foreldre og føresette skoleåret 2020 - 2021

Les meir

Velkommen til første skuledag!

Måndag 17. august er første skuledag for alle elevar på Borgund vidaregåande skole. Vi gler oss til å ta imot dykk. Her finn du tidspunktet for når du skal møte. 

Les meir

Inntak for skoleåret 2020/2021

Skolestart for skoleåret 2020/2021 er måndag 17. august. Vi vil komme tilbake med plan over oppmøte tid og stad for dei ulike klassane.

Les meir

Søke om skoleplass

Søknad om skoleplass utenom ordinært inntak - lokal venteliste.

Les meir